I løbet af festivalen kommer der til at være både konkurrence, drop-in workshops og åbne aktiviteter.

Under Nordic Parkour Jampionships lørdag d. 3. september konkurreres der blandt andet i disciplinen Speed. Her dyster atleterne om at få den bedste tid. Det kommer til at ske ved, at der placeres flere punkter i parkourparken, som atleterne skal nå igennem på hurtigste vis.

Der konkurreres også i disciplinen Style. Her konkurrerer atleterne om at lave den mest visuelt og/eller teknisk imponerende sekvens.

Når der er drop-in workshops er publikum inviteret ind til at træne parkour med Aarhus Parkour. Alle er velkomne til at komme forbi og lære et bestemt parkour-move de har set, eller bare få en generel introduktion til de meste basale øvelser.

Om Aarhus Parkour
Aarhus Parkour er en forening som gør alt hvad den kan for Parkour i Aarhus. Alle generationer i Aarhus Parkour har budt på parkour i absolut verdensklasse, hvor navne som Jim & Joe, Dennis Weibel, Momo, Thomas Videbæk, Thomas Schantz og mange flere har runget i ind- og udland for deres høje niveau.

Aarhus Parkour faciliterer træning for alle niveauer, med et fokus på de mest dedikerede parkourudøvere, som gerne sætter alle frie timer af til træning.